Secția - Radiologie

Sectia de radiologie situata in policlinica deserveste sectiile Spitalului Municipal Brad cat si pacientii din ambulatoriu.

     Personalul este alcatuit din trei asistente si dr Chifor Liliana , medic primar cu competente in radiologie clasica,ecografie,CT si senologie.

    Aparatura existenta: doua aparate radiologice digitale, ecograf si un aparat radiologic digital mobil situat in sectia de chirurgie cu care se efectueaza radiografii la patul pacientilor greu transportabili.

Investigatiile posibile sunt: radiografii de plamani , torace ,extremitati (membre superioare si inferioare ), bazin, SAF, coloana (cervicala , dorsala, lombara ), examinari esofag si stomac cu substanta de contrast, ecografii, histerosalpingografii.

   Aceste investigatii se efectueaza la pacientii internati cu foaie de observatie, pacientii din urgenta sicei din ambulatoriu cu bilete de trimiere de la maedicii de familie sau specialisti si contra cost cu recomandare scrisa.

   Programul este: 8-14 de luni pana vineri.Pentru pacientii din urgenta se asigura efectuarea investigatiilor si intre orele 14-20 de luni pana vineri ,precum si sambata, duminica si sarbatori legale intre orele 8-20.