Profilul și poziționarea spitalului

Spitalul Municipal Brad este o unitate sanitară de categoria a IV-a, situată în municipiul Brad, județul Hunedoara, România. Cu o tradiție îndelungată de peste 100 de ani, spitalul are o echipă de medici și personal medical experimentat, care oferă servicii medicale pacienților din zonă.

Spitalul oferă o gamă largă de servicii medicale, incluzând specialități precum: chirurgie generală, medicină internă, ATI, ortopedie, obstetrică și ginecologie, cardiologie, dermatologie, oftalmologie, neurologie, boli infecțioase și altele. De asemenea, spitalul dispune de un departament de urgențe și un laborator, care oferă analize de sânge și alte teste necesare pentru diagnosticarea bolilor.

Personalul medical al spitalului este dedicat în totalitate îngrijirii pacienților și este format din medici specialiști, asistente medicale, tehnicieni și alte cadre medicale. Aceștia sunt pregătiți să ofere servicii medicale de înaltă calitate și să ofere asistență medicală într-un mod empatic și profesional.

Spitalul Municipal Brad are un număr de 145 de paturi este echipat cu aparatură, care permite efectuarea procedurilor medicale și a intervențiilor chirurgicale de bază. În ultimul an, peste 2.000 de pacienți au beneficiat de serviciile de internare continuă, efectuându-se peste 20.000 de internări de zi, peste 17.000 de consultații în serviciul de primire urgențe și peste 26.000 de consultații în ambulatoriul integrat.