Activitatea spitalului

Spitalul Municipal Brad este o unitate medicală care desfășoară o gamă largă de activități medicale. Printre acestea se numără:

  • Internarea pacienților – Spitalul Municipal Brad are o capacitate de 145 de paturi și 10 paturi pentru aparținători, iar pacienții care necesită îngrijire medicală intensivă sau supraveghere medicală constantă pot fi internați în unitatea medicală.
  • Tratament ambulatoriu – Pacienții care necesită investigații medicale, consultații sau tratamente medicale care nu necesită internare pot beneficia de serviciile de tratament ambulatoriu oferite de Spitalul Municipal Brad.
  • Intervenții chirurgicale – Spitalul Municipal Brad are o secție de chirurgie și efectuează o gamă largă de intervenții chirurgicale, de la cele simple până la cele complexe.
  • Diagnosticare și investigații medicale – Spitalul Municipal Brad are o secție de radiologie, o secție de analize medicale și o secție de ecografie, care permit diagnosticarea și investigarea unui spectru larg de afecțiuni și boli.
  • Consultații medicale – Pacienții pot beneficia de serviciile medicilor specialiști din cadrul Spitalului Municipal Brad, precum cardiologi, chirurgi, dermatologi, endocrinologi, gastroenterologi, neurologi, oftalmologi, ortopezi și traumatologi și alții.

Cele zece grupe de diagnosticare inițiale reflectă o varietate de cazuri, cu o pondere mare a patologiilor specifice secției de obstetrică-ginecologie, în special a nașterilor, urmată de patologia pulmonară și apoi de patologia bolilor neurologice.

În general, Spitalul Municipal Brad este o unitate medicală care are ca principal obiectiv îngrijirea pacienților și tratarea afecțiunilor și bolilor acestora, prin intermediul unui personal medical calificat și prin utilizarea tehnologiilor și echipamentelor disponibile.